savjest VIJESTI

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?vijest=2714&kosor-suti-hebrang-stao-u=  https://twitter.com/savjest_com?vijest=2714&kosor-suti-hebrang-stao-u=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?vijest=2714&kosor-suti-hebrang-stao-u=  http://savjest.com/savjest_rss.php?vijest=2714&kosor-suti-hebrang-stao-u=

Autor:

admin
Datum:
Slika autor/izvor:
Objavi na:

Share on Google+

 

 

ZAGREB: Na sjednici Vlade Jadranka Kosor nije željela spominjati optužbe koje je na njen račun poslao bivši premijer Ivo Sanader te se pretvarala kao da se ništa nije dogodilo.

No zato se Andrija Hebrang okomio na Sanadera te je ocijenio da je današnji zahtjev bivšeg premijera i nezavisnog saborskog zastupnika za osnivanjem istražnog povjerenstva koje bi istražilo navode Damira Polančeca o navodnoj nagodbi s potpredsjednikom Sabora i HDZ-a Vladimirom Šeksom, pokušajem zaustavljanja borbe protiv kriminala kao i puta Hrvatske u EU.

 

"Zahtjev za istražnim povjerenstvom u trenutku kada je premijerka dala žestoku podršku borbi protiv kriminala zaustavljanje je borbe protiv kriminala kao i puta Hrvatske u EU", rekao je Hebrang u izjavi za Hinu.

 

Istaknuo je kako ga iznenađuje što zastupnik Sanader nije bio na glasovanju, a nakon jučerašnjeg iskaza bivšeg ravnatelja Carine Mladena Barišića u USKOK-u, u kojem ga je navodno teretio, naglo se danas ukazao u Saboru.

 

Izjava da je Vladimir Šeks zloupotrebljavao pravosuđe čista je samooptužba jer mu je upravo on, Sanader, bio stranački nadređen proteklih deset godina, ističe Hebrang.

 

Komentirajući Sanaderovu ocjenu da premijerka Jadranka Kosor nije sposobna voditi vladu, Hebrang ističe kako to govori čovjek koji je vladu napustio kada je zemlju uveo u krizu i nije se s njom, za razliku od premijerke Kosor, imao snage nositi.

 

Ta izjava u trenutku poboljšanja svih ekonomskih pokazatelja ne koristi Hrvatskoj, ocijenio je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang.

 

       
       

Muzej vučedolske kulture, dobio je svoj stalni postav čije je svečano otvorenje najavljeno za utorak 30. lipnja, kao važan projekt
VIJESTI

Bliži se kraj mandata Milanovićeve vlade. Ako bismo im kao olakotnu okolnost uračunali posvemašnju pljačku u eri Kralja Lopova, ako
GLAS SAVJESTI

Čestitke koje i dalje prima autor Novosti nakon što je u ‘Sto godina srbijanskoga terora u Hrvatskoj’ svrstan u ‘petu ...
KOLUMNE

Bio jednom jedan Mali crv. Živio je sa ostalim crvima u kanalizaciji. Od kada je znao za sebe, morao
BLOG
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


28.03.1981  Crnić Silvia
28.03.1977  Parić Darko
28.03.1944  Slabinac Krunoslav Kićo