savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=2894&ingrid-anticevic-marinovic=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=2894&ingrid-anticevic-marinovic=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=2894&ingrid-anticevic-marinovic=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=2894&ingrid-anticevic-marinovic=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 34

Pljuska od SDP-ovke

Papa je rekao: Tko sam ja da sudim, biti gay nije grijeh. Oni ne smiju biti marginalizirani već integrirani u društvo. Ta orijentacija nije problem, moramo biti braća. Zato, gospodine, katekizam u ruke!

Antičević-Marinović Ingrid www.vecernji.hr 10.07.14.

Nova Jaca

Pipl mast trast as! 

Antičević-Marinović Ingrid u Europskom parlamentu - www-tportal.hr 2013, veljača

Mecene

Porezna uprava blokirala je male obrtnike i oduzimala im imovinu, a u isto vrijeme se velikima popušta, iako često zakidaju i radnika, a da ne govorimo i samu državu, kroz poreze i doprinose, što je strašno i što vapi za uzbunu. Ti veliki, koji su često i donatori, pokrovitelji mnogih događanja u javnom životu slave se kao velike mecene, a dužni su radnicima, a da ne govorim državi.

Antičević-Marinović Ingrid o otpisu velikih iznosa kamata velikim tvrtkama - www.danas.hr 2012, veljača

Čoban

Zahvaljujući sustavu školovanja u prošlim vremenima, koje spominje Marasović, on je postao liječnik, a da ga nije koristio, prije bi bio nešto drugo − možda pastir. 

Antičević-Marinović Ingrid www.tportal.hr 2012, siječanj

Muko moja, pređi na drugoga...

Nije HDZ na križnom putu, kako tvrdi Jadranka Kosor, već je na njemu cijela Hrvatska!

Antičević-Marinović Ingrid www.danas.hr 2011, listopad

Draži su joj pjetlovi

Bolje je kukurikati nego kokodakati.

Antičević-Marinović Ingrid Večernji list, Obzor 2011, rujan

Cirkuska arena

Ingrid Antičević Marinović: Igrajte se riječima, pa i kanticama i lopaticama, ali ne i ljudskim sudbinama! Žensko tijelo ministru Milinoviću služi kao poligon gdje će on demonstrirati svoju moć, a to se ne smije dogoditi. Glas žena se ovdje mora čuti!

Karmela Caparin(HDZ): Sram Vas bilo kolegice, niti jedno žensko tijelo nije poligon.


Ingrid Antičević Marinović: Sram vas bilo, to je rekao vaš ministar! 

Josip Friščić(potpredsjednik Sabora): Tražili ste više glasa za žene, a sada kada su se dvije javile vidite kako to izgleda!

Antičević-Marinović Ingrid o izmjenama Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji - www.nacional.hr 2011, listopad

Brend

Ne treba Hrvatskoj novi rebalans ili novi proračun, trebaju nam novi izbori i nova vlast jer je sada, kada neke zemlje izlaze iz recesije, posve jasno da je naša kriza originalni domaći proizvod.

Antičević-Marinović Ingrid www.slobodnadalmacija.hr 2010, rujan

Kud Ivo, tud i mi...

Što se tiče kampanje, naša je kampanja kako omogućiti građanima bolji život, a tko će zloupotrijebiti slučaj Sanader u kampanji, nas se ne tiče. Moram samo dodati da su se mnogi njegovi sljedbenici odrekli njegovog lika, ali ne i djela.

Antičević-Marinović Ingrid www.tportal.hr 2011, svibanj

Košarica poštenja

Znam da je građanima u ovom trenutku nezamislivo da je realno ostvariti poštene stvari. Uobičajeno je i prihvatljivo od vlasti očekivati da krade i vara, ali mi ćemo donijeti te neuobičajene poštene stvari.

Antičević-Marinović Ingrid www.tportal.hr 2011, rujan

Čiribu - čiriba

Građani su postali pravi čarobnjaci u spajanju kraja s krajem, a vladajući pred kraj svog mandata vježbaju već atrofirane mišiće upravo na najslabijima.

Antičević-Marinović Ingrid www.ezadar.hr 2011, rujan

Sumnjivi rekord

Hrvatska je kandidat za Guinessovu knjigu rekorda, koliko je zakona Ustavni sud ukinuo.

Antičević-Marinović Ingrid www.dnevnik.hr 2011, rujan

Dobri rezultati - nismo zatvorili ni broj 2 od poglavlja 23.

Zašto je neko bježao ili nije bježao to je pitanje, nije pitanje je li neko bježao ili nije bježao, pitanje je jel ga neko uhvatio?
 
 

Antičević-Marinović Ingrid Na pitanje Ide Pestner zašto je Gotovina bježao.www.t.portal.hr 2011

Nakon "ni da bi ", HDZ napunio Haag ko vreću!!!

Osim novčanom u HDZ-u su se još više bavili političkom korupcijom koja se najviše ogleda u registru branitelja. Najveća je uvreda branitelju da se uz njega u registru nađu oni kojima tu nije mjesto. U HDZ-u su znali organizirati Rivu i prijetiti ulicom. Danas im smeta opravdano nezadovoljstvo građana. Mi smo u svom mandatu u svemu bili bolji od njih osim u izručenju generala... Dok su oni bučili mi ni jednog nismo izručili, a onda su oni ponovno došli na vlast i napunili Haag. I sada ti organizatori Rive, ti pečenjari kestenova, govore kako upravo oni moraju Hrvatsku uvesti u EU. Mi gospođi premijerki poručujemo ako je poštena nalaznica te karte za EU neka je vrati onima koji vlak za Europu neće propustiti jer oni su ga već davno propustili!

Antičević-Marinović Ingrid na konvenciji SDP-a Pakoštane 2011

Partizani veći od starih partizana!

Rezultati HDZ-ove politike su 330 tisuća nezaposlenih i 70 tisuća onih koji rade, a ne primaju plaću. - To je bilanca njihove vlasti. Tako su partizani obećavali da će svi jesti zlatnim žlicama. Iza HDZ-ovih sličnih obećanja dobili smo samo zlatne zahode!

Antičević-Marinović Ingrid www.slobodnadalmacija.hr 2011

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 3 od 3  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


21.02.1989  Ćeran Darija
21.02.1964  Blažek Ivan
21.02.1958  Alić Neven