savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=2900&zdenka-babic-petricevic=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=2900&zdenka-babic-petricevic=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=2900&zdenka-babic-petricevic=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=2900&zdenka-babic-petricevic=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 8

FERALOVA «GENA GENA KAMENA»

Socijaldemokratima je u genama da se ne znaju boriti protiv droge, jer njihovi prvi ljudi puše, pa kako će onda raditi na tome da ne puši hrvatska mladost.

Babić-Petričević Zdenka zastupnica HDZ-a, na sjednici Hrvatskog sabora 2007

FERALOVA BABICA ŠVABICA

A, gospođo kolegice, počesto govorite o nečemu što se ne može ozakoniti. To je ljubav, majčinstvo i odgovornost. Prema tome, sjednite i razmislite kako ćete u Saboru govoriti o nečemu što nemate!

Babić-Petričević Zdenka saborska zastupnica HDZ-a, obraćajući se SDP-ovoj zastupnici Milanki Opačić na sjednici Hrvatskog sabora 2007

Vukovi s Ontarija

Nije mi jasno s kojim su programom Budiša i Račan nastupili u Torontu. Jer jedini njihov program je onaj za vraćanje Hrvatske pod Beograd.

Babić-Petričević Zdenka na tribini Mladeži HDZ-a 1999

Piši hrvatski da te cijeli Svijet razumije

Ja taj Zakon o osobnim iskaznicama ne mogu prihvatiti iz osobnih i ljudskih razloga. Dvojezičnost je neprihvatljiva za hrvatski narod.

Babić-Petričević Zdenka u raspravi o Zakonu o osobnim iskaznicama u Zastupničkom domu Sabora 1999

Mislila sam da ću, kad se nakon 30 godina vratim u Hrvatsku, u Saboru govoriti hrvatski. No, u Saboru se nažalost svaki dan čuje toliko srbizama, od “hiljadu” do “dvesto”... Budem li svaki dan morala slušati takvu ekavicu, posijedit ću do kraja, a već sam posijedila slušajući srpski jezik u Hrvatskom saboru.

Babić-Petričević Zdenka na sjednici Zastupničkog doma Sabora 2001

Svi pjevaju, ja ne čujem

Najbolje  je da o meni, kao javnoj osobi, govore ljudi,  hrvatski državljani,  poglavito hrvatski bojovnici, oni iz ZNG-a,  jednako kao i oni iz HV-a ili HVO-a, koji su izrasli iz ZNG-a, pa  hrvatski  gradovi-mučenici Domovinskoga rata, gradovi-junaci,  gradovi do nedavno ili još uvijek zatočenici, gradovi potrebiti  hrvatske pomoći, znani i neznani.

Babić-Petričević Zdenka u interviewu Hrvatskom slovu 1997

Šta djete zna šta je 50 kila ...

Nije  za  čuđenje  činjenica da naša mladež i  danas  rado  pjeva pjesme o Juri i Bobanu. Sad će mi jugoplakači i neki novi "demokrati"  zamjeriti  da  zagovaram fašizam,  odnosno  da  uskrisujem fašiste.  Međutim, najveća i jedina istina jest ta, da se je  moj pošteni  hrvatski  svit, predano i uz cijenu  vlastitoga  života, uvijek i samo borio za svoje ognjište, za hrvatsku državu, a  svi fašizmi i ostali izmi za njih bijahu neshvatljive i tuđe riječi.

Babić-Petričević Zdenka u interviewu Hrvatskom slovu 1997

O i Rusija bi pala

Da  je Napoleon iza sebe imao sve što i Vi, njegov bi bio  cijeli svijet, a nama je dovoljna nezavisna Hrvatska.

Babić-Petričević Zdenka u obraćanju dr. Franji Tuđmanu na Trećem općem saboru HDZ-a 1995


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


20.04.1984  Ujdur Katarina
20.04.1968  Svažić Ernest
20.04.1957  Cesarik Marijan