savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=299&ante-klaric=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=299&ante-klaric=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=299&ante-klaric=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=299&ante-klaric=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 6

Sve su im podmetnuli

I u Portugalu je našim dečkima netko podvalio rasističke parole. Oni nisu otišli tamo da bi vrijeđali crne igrače.
 

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u Večernjem listu  2004

Dobro se odrazio, ali je loše doskočio

Dubrovački vijećnik Ivo Zec se nespretno izrazio kada je rekao da se Hoteli Srebreno ne smiju prodati ni Židovima ni Srbima. Nije zlo mislio, ali s obzirom na to da je riječ o Hrvatskoj, mnogi će to pogrešno shvatiti.

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u Večernjem listu 2004

Kod nas nije loša društvena i socijalna situacija

Po toleranciji smo ispred zemalja koje prednjače u toleranciji s obzirom na to što smo preživjeli. U Hrvatskoj ne postoji rasizam, ksenofobija, to su problemi tegobnog tranzicijskog puta, loše društvene i socijalne situacije.
 

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u Večernjem listu 2004

U Hrvatskoj vlada stanje nekakvog pomodarstva, kao da svojim rješenjima i svjetonazorima neki u vlasti žele biti ispred mnogih koji nemaju takva rješenja, i ispred onih koji nam diktiraju što treba učiniti. Na temeljima takve nespretnosti pojavio se prijedlog da se u Hrvatskoj osnuje Sud za ratne zločine. To je nesmotren prijedlog nekih koji očito nemaju osjećaj za mjeru. Kao da se iza svakog ugla u Hrvatskoj krije ratni zločinac!... Ovakav je prijedlog na neki način i antihrvatski.

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u Fokusu 2003

Upozoravam na jednu strašnu istinu – u hrvatskome tisku danas možete iščitati tridesetak imena hrvatskih ljudi koji Hrvate šalju u Haag; što onda možemo očekivati od Haaškoga suda, kada se na paklenski način sami osuđujemo.
 

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u interviewu Fokusu  2002

Ne bojim se simbola hrvatske prošlosti, posebno ne onih koje proglašavaju ustaškim i nacističkim, to je marginalno.

Klarić Ante pučki pravobranitelj, u interviewu Fokusu  2002


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


25.07.1967  Demo Miodrag
25.07.1965  Katičin Danijel
25.07.1961  Bagarić Marko
25.07.1958  Tonković Mato
25.07.1948  Budiša Dražen
25.07.1942  Pavlov Goran