savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3063&ivan-jarnjak=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3063&ivan-jarnjak=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3063&ivan-jarnjak=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3063&ivan-jarnjak=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 22

Ne bi mi, znate nas

Nema nikakvog govora o bilo kakvoj prodaji. Kakva prodaja? Kome prodati? Da je bilo bilo što prodano zašto bi ga onda Srbi uništili gotovo do temelja pa ga tek onda uzeli. To su sve potpune bedastoće. 

Jarnjak Ivan odgovor na pitanje o prodaji Vukovara, intervju 18. 11. 2017, Novi list

Mogao sam reći, ali sam šutio ko p......

I Ivan Šuker mi je jedanput rekao kako ‘ne bu dobro’ i da je dobio informacije da se šuška po ministarstvu da se na carini broje neki ‘penezi”. I Branka Pavošević mi je jednom rekla da ide brojiti neki novac u carinu. Bilo mi je jasno da se u carini ne može brojiti novac koji dolaze iz poštene djelatnosti. Zamislite da sam ja normalna osoba koja nije moralna nula! Pa to sam mogao odmah prijaviti ili izaći u medije. Zamislite koji su to diletanti prali novac u HDZ-u. 

Jarnjak Ivan kao svjedok za Fimi Mediju - www.news-bar.hr 2012, lipanj

Amater Sanader i profesionalac Jarnjak

Vidio sam jedan račun za telefonske troškove od 100.000 kuna pa sam pitao Branku Pavošević kako to da su toliko visoki troškovi za samo jednu osobu. Ona mi je rekla da puno telefonira. Kad sam to pitao Sanadera, on je rekao da se ne brinem za to. Zamislite da sam ja moralan i da sam to prijavio! Koliki je neoprezni amater bio taj Sanader! 

Jarnjak Ivan kao svjedok na sudu - afera Fimi Media - www.news-bar.hr 2012, lipanj

Jednom, al' sam mu to zapamtil!!!

Moguće je da su nešto radili, a da ja to nisam znao. Vi ste gospodine Sanader, kao predsjednik stranke sve mogli, mogli ste raditi mimo glavnog tajnika, čak ste jednom sazvali i predsjedništvo, a da me niste ni pozvali. 

Jarnjak Ivan www.tportal.hr 2012, lipanj

Završiće - kako za koga...

Bracek, ne bu dobro završilo, u Carini se broje neki penezi ...  

Jarnjak Ivan na svjedočenju u aferi Fima Media, citirajući riječi Ivana Šukera koji ga je upozoravao na kriminalne radnje - www.tportal.hr 2012, lipanj

Jebo lud zbunjenog...

Za Thompsona navijaju HDZ-ovci, nismo htjeli da drugima svira. 

Jarnjak Ivan www.tportal.hr 2012, lipanj

Šeks i Jaca ostaju sami...

Jarnjak Ivan www.tportal.hr 2011, prosinac

Formalna nezakonitost

Odluka o kupnji BMW nije bila na sjednici Predsjedništva HDZ-a. Ja sam naknadno izradio odluku, što ne bih nazvao krivotvorenjem.To je formalnost.

Jarnjak Ivan Večernji list, Obzor 2011, veljača

Tko je taj Gaj?

Ni govora. Nisam bio u Gajevoj.

Jarnjak Ivan bivši glavni tajnik HDZ-a, pravdajući se da ništa ne zna o HDZ-ovoj kupnji medija iz crnog fonda, business.hr 2011

Ki bi da bi

Je, rekel je i Dudek kad su ga pitali: Dudek, jel Regica bila nevina kad si se ti ženil? On je rekel: Je, jedni veliju da je, jedni veliju da nije.

Jarnjak Ivan na pitanje da se na carini nitko nije mogao zaposliti bez njegovog zelenog svjetla - www.dnevnik.hr  2011

Jesam ga...

... Ako je već toliko zaljubljen u istinu, onda neka kaže što je sve u Haagu rekao. 

Jarnjak Ivan na Mesićeve izjave o transkriptima - www.seebiz.eu 2011

Vršio sam selekciju dokumenata ali nisam tamo bio...

Ne znam jesu li neki dokumenti odneseni dok su se popisivali, otkud bi to netko mogao znati?!? Neka Mesić navede koji su to dokumenti odneseni... Ja sigurno nisam bio na Pantovčaku i vidio tko je čitao te dokumente. 


 

Jarnjak Ivan siže - na Mesićev intervju o transkriptima - www.seebiz.eu 2011

FERALOVO "ARBEIT MACHT FREI!"

Posel je posel!

Jarnjak Ivan glavni tajnik HDZ-a, na vijest o angažmanu PR-agencije Ratka Mačeka u kampanji Koštuničine Demokratske stranke Srbije, u izjavi za Business.hr 2008

FERALOV SRAI-BABA

Na području Medačkog džepa de facto nije bilo civila, svi su stanovnici bili naoružani i aktivno su sudjelovali u napadima na hrvatski teritorij i hrvatske snage. Dokaz za to je snimka TV Knina na kojoj se vidi jedna stara žena kako puca iz protuavionskog topa.

Jarnjak Ivan bivši ministar unutarnjih poslova, u svjedočenju na suđenju generalima Rahimu Ademiju i Mirku Norcu, optuženima za ratne zločine počinjene u Medačkom džepu 2007

FERALOVA UTJEŠNA OGRADA

Mladen Markač je najveći heroj Domovinskog rata.

Jarnjak Ivan bivši ministar unutarnjih poslova i sadašnji tajnik HDZ-a, u emisiji «Nedjeljom u dva» na HTV-u 2007

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 od 2  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


19.07.1971  Vučković Neven
19.07.1966  Zelenika Saša
19.07.1966  Krvar Željko
19.07.1963  Mustapić Smiljan
19.07.1956  Gredičak Davor
19.07.1950  Katunar Anton
19.07.1947  Lovrić Ivan
19.07.1928  Zulić Muhamed