savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3087&antun-kapraljevic=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3087&antun-kapraljevic=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3087&antun-kapraljevic=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3087&antun-kapraljevic=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 9

Kad netko vuče rep kao da je reptil.....

Novinar: Zašto ste prije šest godina posumnjali da je Sanader korumpiran?
A. Kapraljević: Kad se zavrtjela priča oko satova od 150.000 eura, izračunao sam da bi za njihovu kupnju morao raditi četiri godine. Sumnjiv mi je postao i ranije, kad sam pročitao da je od Kutle uzeo 800.000 DEM za sređivanje kredita. Potom sam dobio podatke o lošem poslovanju njegovih tvrtki u Austriji.

Kapraljević Antun www.poslovni.hr 2012, prosinac

Lopovi kolo vode...

Sada se događa isto: Sanaderova je hobotnica navodno izvukla između osam i deset milijardi eura, a SDP ne poduzima ništa, osuđuju samo jednog krivca. Novac nije vraćen i štetu će opet naplatiti od građana. SDP ponovno nema hrabrosti novac uzeti lopovima.

 

Kapraljević Antun uspoređujući Račanovu, HDZ-ovu i ovu vlast - www.poslovni.hr 2012, prosinac

Kuhinja ali ne politička...

Bio sam na Rebru na kontroli krvnih žila i nema pogoršanja. No živcira me ovo mirno razdoblje i strašno mi nedostaje aktivno bavljenje politikom. Više mi se ne da ni svaki dan kuhati ručak dok je žena na poslu.

Kapraljević Antun prilikom posjete bivših kolega - www.24sata.hr 21.02.2008.

Posljednja večera...

Zbog opstrukcija prema Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, najbolje bi ga bilo ukinuti i raspustiti. Povjerenstvo se sastaje idući tjedan i to bi mogla biti moja "posljednja večera".

Kapraljević Antun www.indeks.hr 2004, lipanj

Mama miiiia, najebasmo!

Sjetite se samo bivšeg ministra Kirina i njegovog poslovanja s Fimi medijom. Iako se iz njegova ministarstva nelegalno isisalo mnogo više novca nego u 'slučaju kamioni', kod Berislava Rončavića, Kirina danas više nitko ni ne spominje, a kamoli istražuje. Ni u jednoj ozbiljnoj aferi, osim toga, do danas nema sudske presude, što znači da Policija, USKOK i DORH u stvari samo igraju igre za europsku publiku, jer su gotovo svi u HDZ-u itekako umočeni u kriminal i korupciju, zbog čega oni jedva čekaju završetak pregovora, ulazak Hrvatske u EU, te zaustavljanje pritiska na hrvatsko pravosuđe.

Kapraljević Antun www.dnevno.hr 2011

Teško si ga nama...

U tobožnjoj hrvatskoj borbi protiv korupcija, u suštini se radi samo o igrokazu za EU, odnosno o obračunu s nepoželjnim kadrovima.

Kapraljević Antun siže - www.dnevno.hr 2011

Ptičice trkačice u EU

Proročanstvo Laure Stefan sada je opet aktualno, jer ovih dana u kuloarima čujem da mnogi 'hrvatski poduzetnici' samo čekaju da zatvorimo poglavlje 23, te da nakon toga mogu odahnuti, jer onda više neće biti moguće nanovo istražiti privatizaciju tijekom koje su se obogatili, a neće biti moguće ni oduzeti im nelegalno stečenu imovinu. 

Kapraljević Antun siže - www.dnevno.hr 2011

Lopovi, samo strpljenja!!!

Laura Stefan, jedna od nositeljica borbe protiv korupcije u Rumunjskoj, rekla je da je vrlo važno da u borbi protiv korupcije učinimo što više prije ulaska u EU, jer da će kasnije ta borba posve prestati. Nakon predavanja upitao sam je znači li to da se naši lopovi samo trebaju strpjeti dvije do tri godine, dok ne uđemo u EU, na što je ona odgovorila potvrdno.

 

Kapraljević Antun prisjećajući se Okruglog stola o borbi protiv korupcije, za vrijeme svog mandata u Saboru -www.dnevno.hr 2011

Nije pljačka, ako se krade po zakonu

Kapraljević Antun na aktualnom prijepodnevu 2005


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


26.02.1971  Labinjan Doriano
26.02.1968  Basanić Čuš Nataša
26.02.1964  Šiljak Zdenko
26.02.1963  Damjanović Ivan
26.02.1954  Bogdanović Vido
26.02.1953  Begović Ivan