savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3107&jadranka-kosor=&izrekePage=6  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3107&jadranka-kosor=&izrekePage=6  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3107&jadranka-kosor=&izrekePage=6  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3107&jadranka-kosor=&izrekePage=6

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 291

Šta bi netko kritizirao vladu kad je sjajna...

Novinar: Bruxelles se protivi Zakonu o ništenosti...

Jadranka Kosor (ljutito): Nije točno da se protivi! Jeste li vi vidjeli ta pisma? Hajde da vidimo, jeste li? Vandoren je rekao da treba biti oprezan, a nije kritizirao vladu.
 

Kosor Jadranka www.t.portal.hr 2011, listopad

Časni ljudi mirno spavaju...

Novinarsko pitanje: Zašto stalno ponavlja da se HDZ nikoga ne boji i treba li se netko nekoga bojati?

Jadranka Kosor: 'Da! Treba se bojati onih koji se prema političkim protivnicima ponašaju kao prema neprijateljima, onih koji šalju uvrede i govore da smo zločinačka organizacija, koji prijete da nas treba zabraniti, kao što je to učinio Ostojić... To kod naših članova izaziva tjeskobu i zato kažemo da se nikoga ne bojimo, mi smo časni ljudi.
 

Kosor Jadranka www.tportal.hr 2011, listopad

Povratak u paleozoik...

On ( opp. predsjednik Josipović) je vrlo jasno rekao za koga navija kada je rekao da ne treba glasati za stranke koje se bave poviješću... Jasno je medijima i svima o čemu se radi.

Kosor Jadranka www.t.portal.hr 2011, listopad

Pitanje za milion kuna...

Novinar: Kako komentirate izjavu HDZ-ovke Đurđice Sumrak koja je za šefa SDP-a Zorana Milanovića rekla da je zlostavljao svoju suprugu?

Jadranka Kosor (gubeći živce): Čudi me da pitate za zastupnike HDZ-a, a niste pitali za Zorana Milanovića koji je rekao laž da ja nisam platila svoj stan. Niti pitate kako je on kupio svoj stan. Čačić naziva ovu vladu, vladom bijednika i na to nitko ne reagira.

Kosor Jadranka www.tportal.hr 2011, listopad

Babe i žabe il' kruške i jabuke...

Voditelj Dnevnika Nove TVJosip Đakić je prije nekoliko dana rekao da je SDP stranka koja, sudeći po prezimenima članova, zastupa srpske interese. Je li time Đakić prešao granicu?

Jadranka Kosor: Ja sam za međusobno uvažavanje i važno mi je spomenuti da je istoga dana HNS-ov Beus Richenberg rekao za HDZ i HSS da smo banda. Na to nitko nije reagirao...

Kosor Jadranka www.t.portal.hr 2011, listopad

Pad s liste na listu

Novinarsko pitanje: Zašto je Ivan Jarnjak na popisu koordinatora?

Jadranka Kosor (ljutito): Tko kaže da neće biti na listi? Kako to da takva pitanja niste postavljali Milanoviću?

Kosor Jadranka t.portal.hr 2011, listopad

Imperija u bojnom pohodu

Vrijeme je da imperija,  koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno!

Kosor Jadranka Sabor u Bjelovaru - www.vecernji.hr 2011, listopad

Diktati sa groblja...

Neće nam lekcije o tome kako se vodi država, kako se završavaju pregovori, kako se bori za gospodarski oporavak i kako se bori protiv korupcije, kao ni o tome što ćemo i kako slaviti te koga ćemo poštovati, držati oni koji su iz sabornice izašli 25. lipnja 1991. godine!

Kosor Jadranka Sabor u Bjelovaru - www.vecernji.hr 2011, listopad

Kuku lele o Kukuriku

Mi u HDZ-u se ne bojimo Kukuriku koalicije. Kad analizirate to ime koje su si dali, pa odbacite drugi dio, ostat će im samo kuku!

Kosor Jadranka na mini saboru u Osijeku - www.indeks.hr 2011, listopad

Ali ja stvarno nemam pojma...

Voljela bih da me Predsjednik obavijestio o pristiglim optužnicama, premda mu to nije obveza. Mislim da bi to bilo u redu. Postavlja se pitanje odakle je on za to znao, kada ja nisam.

Kosor Jadranka o optužnicama iz Srbije . www.tportal.hr 2011, listopad

Nemam pojma

Ne znam ja otkud sve te informacije gospodinu Pupovcu. Kao što znate, potpredsjednik njegove stranke sjedi u Vladi RH, pa ako je znao, ako je imao informacije, gospodin Pupovac ili gospodin Uzelac, o tim optužnicama, bio bi red da su i mene obavijestili.

 

Kosor Jadranka o optužnicama iz Srbije - www.beta.vjesnik.hr 2011, listopad

Trebalo nam vremena da mućnemo glavom šta s tim...

Novinarsko pitanje: Jeste li doznali zašto Vam ministar pravosuđa nije rekao da su optužnice protiv hrvatskih branitelja stigle iz Srbije 10. kolovoza?

Jadranka Kosor: Ne, činjenica je da sam za optužnice saznala iz medija!

Kosor Jadranka siže - www.vecernji.hr 2011, listopad

Pošteni radnici...

 

Mini Sabor u Rijeci:
  • Upravo iz ovoga grada nama koji se borimo iz sve snage, nama koji smo iskreni i otvoreni i koji se borimo, poručuju da ispred njihovih vrata nema ništa. Ne govorimo mi što je ispred vrata nego što je iza vrata. Otvorimo ta vrata!
(www.dnevnik.hr, listopad 2011.)
  • Nije bilo tjedna da upravo iz ovog grada prvi ešalon SDP-a nije nasrtao na mene, pa na Vladu, nije bilo uvrede koju nisu izrekli od muhe zunzare do kriminalaca ovakvih i onakvih. Moram reći da su nas samo poticali jer oni koji rade pošteno nikakva pljuvanja ne mogu zaustaviti. Ja vam s ovog mjesta poručujem,  mi se vas ne bojimo, ja se vas ne bojim!
(www.dnevnik.hr, listopad 2011.)
Kosor Jadranka www.dnevnik.hr 2011, listopad

Briljiranje ili ljigiranje...

 

Mini Sabor u Karlovcu:
  • HDZ je širom otvorio vrata i prozore za borbu protiv korupcije i sada je to jedina stranka koja trpi štetu, ali, HDZ će upravo zbog te snažne borbe koja daje rezultate ubrati plodove pobjede na izborima!
  • Sve lopove u zatvore, bez obzira na to iz koje su stranke. Borba mora doći do svih, do svakog grada, pa i do Rijeke. Borba protiv korupcije mora proći i kroz tunel Učku!
Kosor Jadranka www.rijekadanas.com 2011, listopad

Jadni smo i ovako...

Svi bi bili jadni kada bi Čačić zasjeo kao glavni vozač Kukuriku vozila, a Milanović suvozač, u vozilo koje bi Hrvatsku vozilo u budućnost.

Kosor Jadranka www.indeks.hr 2011, listopad

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   4 5 6 7 8 od 20  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


29.05.1980  Novinščak Petra
29.05.1965  Faber Vladimir
29.05.1962  Labus Goran
29.05.1959  Mornar Vedran
29.05.1957  Ožić Bebek Marko
29.05.1954  Šimunović Ivan
29.05.1949  Mendrila Nikola
29.05.1947  Dehin Stjepan