savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3219&juraj-njavro=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3219&juraj-njavro=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3219&juraj-njavro=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3219&juraj-njavro=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 5

Presudna podrška

Niti jedan pošteni hrvatski branitelj ne može podržati presudu u kojoj se hrvatske generale proglašava krivima, jer je to napad na Domovinski rat.

Njavro Juraj predsjednik Udruge hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990.-1991., na saboru UHLD-a održanom u Vukovaru 2008

FERALOVA LOROREJA

U svoje te u ime udruga iz Domovinskog rata protestiram protiv emitiranja filma Nenada Puhovskog «Lora – svjedočanstva» u udarnom terminu HTV-a, i to u vrijeme kad se čekala odluka Vrhovnog suda u slučaju Lora pa bi se prikazivanje tog filma moglo protumačiti kao svojevrstan pritisak na sud. Kako je film za cilj imao izjednačavanje krivnje, uime spomenutih udruga tražim smjenu urednika Dokumentarnog programa.

Njavro Juraj na sjednici Vijeća HRT-a 2007

FERALOV ĐURAĐ NĐAVRO

Kada je riječ o prokazivanju, postoje dvije mogućnosti. Jedna je da su sve vidjeli u bolničkim knjigama, u kojima se vodila pripadnost MUP-u ili ZNG-u, a druga je da je dio bolničkog osoblja srpske nacionalnosti surađivao s njima.

Njavro Juraj zapovjednik ratnog saniteta, nakon što ga je haaški optuženik za ratne zločine Veselin Šljivančanin optužio da je prokazivao ranjenike iz vukovarske bolnice, u Večernjem listu 2006

Cijena, prava sitnica!????

Obilježavanje Dana sjećanja na Vukovar mnoge asocira na poznati srpski običaj da slave svoje poraze. No, tu ima jedna bitna razlika. Srbi su na Kosovu polju izgubili bitku, ali i državu, dok s druge strane, iako je Vukovar bio okupiran, a dio branitelja odveden u srpske logore, Hrvati su porazom u Vukovaru dobili svoju državu.

Njavro Juraj u interviewu Velebitu  1999

!!!

Brine me što se Domovinski rat minimalizira a sada se i kriminalizira.

Njavro Juraj u povodu svoje ostavke zbog izručenja Tute Haaškom sudu 1999


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


12.07.1963  Baldini Marino
12.07.1963  Ružman Mladen
12.07.1953  Acalinović Ante
12.07.1951  Stipić Stjepan
12.07.1938  Radić Đenio