savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=33&branimir-glavas=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=33&branimir-glavas=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=33&branimir-glavas=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=33&branimir-glavas=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 71

Kad stari lisac progovori...

HDZ vodi čovjek koji nema lidersku, političku i programsku uvjerljivost i osoba vrlo upitnog moralnog kredibiliteta. Upozorio sam Gopca i Vukojevića da je Karamarko dosad izdao Franju Tuđmana, Josipa Manolića, Stjepana Mesića, Ivu Sanadera i Jadranku Kosor, te da je osobno dao uhapsiti petoricu ratnih generala, Antu Gotovinu, Željka Sačića, Đuru Brodarca, Tomislava Merčepa i mene. S takvim čovjekom HDSSB neće i ne može surađivati.

Glavaš Branimir www.tportal.hr 2012, lipanj

Zatvorska i posljednja

Zaustavio sam napad na Vojislava Stanimirovića. Taj incident u Saboru bio je nepotreban i posve neprimjeren.

 

Glavaš Branimir www.danas.hr 2012, siječanj

Ko živ ko mrtav

I na kraju svima onima koji su opsjednuti HDSSB-om, ali i bolesno opsjednuti sa mnom kako bi me spriječili u sudjelovanju na ovim parlamentarnim izborima poručujem: Vidimo se na izborima 2015!

Glavaš Branimir poruka u pismu iz zatvora - www.tportal.hr 2011, studeni

Nećete me zaje....

Svjestan te opasnosti i skrivenih namjera DIP-a, zahvaljujem se na odluci kojom ste me odredili za nositelja izbornih lista, no istu, u ovom trenutku, u interesu cijele stranke, ne mogu prihvatiti. Zato predlažem Glavnom odboru da za nositelja odredi predsjednika V. Šišljagića. Važniji od svakog pojedinca jest HDSSB! Ovaj koji smo zajedno stvorili!

Glavaš Branimir www.t.portal.hr 2011, studeni

Meni si smjestio, sad se koprcaj...

Šeks i njegove kolege iz HDZ-a pozivali su da dokazujem svoju nevinost u postupku koji su mi montirali pred hrvatskim sudom, sada ja pozivam Šeksa da ode u Beograd i tamo dokaže svoju nevinost... Vjerujem da je Šeks hrabar i da će otići za Beograd još ovog tjedna!  

Glavaš Branimir o optužnici za ratni zločin pristigloj iz Beograda Šeksu, Vekiću, Merčepu i Glavašu - www.indeks.hr 2011, rujan

Rješenje za osvježenje

Teško mi je ostati ozbiljan dok mislim na Sanadera u lisicama... On je jednostavno moj eliksir za loše zatvorske dane. Sjećam se, bio sam u istražnom zatvoru u Sarajevu kada sam na televiziji vidio kako ga u lisicama odvode u zatvor u Salzburgu. Bio je to tako dobar osjećaj da sam drugi dan sve novine koje su ga imale na naslovnici polijepio po zidovima ćelije i smijao se kao dijete.

Glavaš Branimir što ga je najviše oraspoložilo u zeničkom zatvoru - www.vecernji.hr 2011

Orden u kamenu

Moja će odličja biti sačuvana, a uspomena na Tuđmana nikada neće ishlapjeti.

Glavaš Branimir ratni zločinac, objašnjavajući prodaju svojih odličja 2010

Puj, puj, ne važi

Dok presuda ne bude oslobađajuća neću je priznati.

Glavaš Branimir "Predsjednik" HDSSB-a u egzilu,osuđen na 10 godina zatvora zbog ubojstava srpskih civila u Osijeku 1991.  2010

FERALOVA SUMORNA KISELINA

Ako netko u Hrvatskoj zna kako je to kad ti krše ljudska prava, onda sam to ja.

Glavaš Branimir optuženik za ratne zločine, saborski zastupnik HDSSB-a i nesuđeni član saborskog Odbora za ljudska prava, u izjavi za medije 2008

FERALOVA GARAŽNA VATRA

Zanimljivo je da u taj Odbor za ljudska prava ne može ekstremist Glavaš, a može četnik Gajica.
 

Glavaš Branimir optuženik za ratne zločine, saborski zastupnik HDSSB-a i nesuđeni član saborskog Odbora za ljudska prava, u izjavi za medije 2008

Nadljudska prava i manjine

Prijavio sam se za nekoliko odbora za koje sam ocijenio da bi mogli najrjeđe zasjedati jer mi je prioritet suđenje i neću imati dovoljno vremena za puni angažman u saborskim odborima. Dodijelili su mi Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina očito zato jer ga nitko drugi nije htio.

Glavaš Branimir optuženik za ratne zločine i saborski zastupnik HDSSB-a, u izjavi za medije 2008

Ljepljivi kardinal Branimir

U "slučaj selotejp" sam umiješan onoliko koliko i blagopokojni uzoriti kardinal Franjo Kuharić koji je u to vrijeme bio najviši crkveni vjerodostojnik u Osijeku.
 

Glavaš Branimir osumnjičenik za ratne zločine, na konferenciji za novinare 2006

FERALOV BRANIMIR GLASAŠ

Ostajem do kraja ustrajan u štrajku glađu jer ne želim živjeti u takvoj kriminalnoj državi. Radije ću umrijeti nego ostati živ u nakaradnoj Hrvatskoj kakva je danas. Jedini mi je smrtni grijeh, a zbog kojeg ću se ispovjediti, činjenica da sam na 7. saboru HDZ-a, radi vlastite naivnosti, omogućio da taj kriminalac pobijedi. A pobijedio je zahvaljujući krađi oko 300 glasova. Zahvaljujući tome, taj je besprizorni čovjek zasjeo na čelo Tuđmanove stranke, a uskoro postao i premijer.
 

Glavaš Branimir osumnjičenik za ratne zločine, u poruci hrvatskoj javnosti 2006

FERALOVO "ZOVEM SE CRVENA"

Crvena vojarna bila je prihvatilište s televizorom i bijelim plahtama.

Glavaš Branimir osumnjičenik za ratne zločine, u Večernjem listu 2006

FERALOV AKUMULJATOR

Možda bi mogao biti osuđen i Puhovski, da ja ispričam da je Puhovski likvidirao i nalio nekog kiselinom, eto da ja budem prvi svjedok.
 

Glavaš Branimir emisija "Total direkt" Media servisa 2006

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 3 4 5 od 5  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


25.02.1989  Perković Dean
25.02.1981  Vetma Jakov
25.02.1980  Rimac Josipa
25.02.1965  Bogović Ivan
25.02.1963  Horjan Goranka
25.02.1962  Balint Ines
25.02.1960  Jelenčević Perica
25.02.1947  Dominiković Zlatko
25.02.1945  Lesica Ivan
25.02.1942  Đurek Marijan
25.02.1941  Lenić Ivan
25.02.1939  Jašić Zoran