savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=330&vladimir-seks=&izrekePage=1  https://twitter.com/savjest_com?osoba=330&vladimir-seks=&izrekePage=1  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=330&vladimir-seks=&izrekePage=1  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=330&vladimir-seks=&izrekePage=1

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 187

Zna Šeki. Ti - to!!!

Josipović je slao pismo kao što se nekad slalo drugu Titu i odmah je donesena odluka o preferencijalnom glasovanju.

Šeks Vladimir www.index.hr 17.10.2014.

Tata, ovi me oće tuć....

"Ja znam da treba napravit reviziju poslovnika, ali zasad je takav kakav je, kad se počne vrijeđati i klevetati cijelu stranku, molim da to spriječite."

Šeks Vladimir www.index.hr - predsjedniku Sabora pok. g. Špremu 23.12.2011.

Udavača

- o odnosu sa Željkom Markić

Niti se HDZ s njom vjenčao niti je njoj obećao ni u bračnoj ni u izvanbračnom političkom partnerstvu da će je HDZ podupirati. Ako ju je HDZ podupirao za referendumske inicijative o braku to njoj ne daje pravo da misli da smo njeni politički vazali, da je trebamo slijediti.

 

Šeks Vladimir www.vecernji.hr 04.10.14.

Iznimka

U knjizi žalosti, napisano BORISU ŠPREMU (SDP):
Iako si izgubio borbu sa zlobnom bolešću, dobio si životnu bitku časti i uspeo se na vrh čestitosti, poštenja, ljudskosti i savjesnog obnašanja svih povijesnih dužnosti. Pamtit ću te jedino po dobrom i plemenitom, jedini si potpuno takav i bio.

Šeks Vladimir www.danas.hr 2012, rujan

Stigla maca na vratanca

To sam prihvatio jer držim da u demokraciji, u demokratskoj stranci i demokratskom životu treba prihvatiti i one odluke koje donosi većina u odgovornim stranačkim tijelima makar vam se te odluke čine neprikladnima, pogrešnima, štetnima i duboko nepravednima. 

Šeks Vladimir nakon što ga je Karamarko razriješio dužnosti potpredsjednika Sabora - www.nacional.hr 2012, lipanj

Dugo mu je trebalo...

Meni nekad baš dođe da opsujem, kao recimo sada. Nek' ide sve u pi**u materinu.

Šeks Vladimir nakon što je čuo da Kosor nije ušla u II krug izbora za predsjednika HDZ-a - www.danas.hr 2012, svibanj

Sabor kokošinjac, nešto novo?

Netočan je navod da se HDZ nije očitovao kad je bivši ministar kulture Vitez izrekao jednu prispodobu. Citirao je jednu Matoševu izjavu i dobio je žestoku jezikovu juhu i morao se javno ispričati. Ja sam ga tada i te kako prozivao i posipao se pepelom. 

Šeks Vladimir www.danas.hr 2012, svibanj

Lider iz pričuve

Po mojim spoznajama, Tomislav Merčep nije formalno imenovan zapovjednikom postrojbe pričuvnog sastava MUP-a u Pakračkoj Poljani, niti je imao neki čin, nego je bio neformalni vođa, odnosno lider te skupine. 

Šeks Vladimir kao svjedok na suđenju Merčepu - www.t.portal.hr 2012, travanj

Faca i pol

Merčep je bio vrlo značajan simbol u stvaranju hrvatske obrane... Znam i to da je tijekom ljeta prekomandiran u Zagreb gdje je figurirao kao savjetnik u MUP-u. Znam da je Merčep krajem 1991. godine bio na području Gospića, Pakraca i Pakračke Poljane te je kroz medije figurirao kao jedan od ključnih ljudi za obranu države.

 

Šeks Vladimir siže - kao svjedok na suđenju Merčepu - www.tportal.hr 2012, travanj

Šeks kao Šeks

Gospodin Burić je oklevetao predsjednicu stranke Kosor i lažno imputirao i insinuirao određene postupke Vlade i na taj način u besprimjerenom stilu i tonu obrušio se lažima i klevetama na Klub zastupnika HDZ-a. 

Šeks Vladimir www.tportal.hr 2012, veljača

Da vam se predstavim...

Optužbe Darka Milinovića su neistinite, optužbe prema kojima predsjednica stranke, gospođa Kosor i ja kao potpredsjednik stranke, stojimo iza raspuštanja gradskog odbora Valpova od strane županijskog odbora. To su lažne optužbe, sračunate za eliminaciju iz HDZ-a mene i Kosor.

Šeks Vladimir www.dnevnik.hr 2012, siječanj

Nije amoralno, to je u moju korist

Zavod za mirovinsko osiguranje odredio mi je visinu mirovine, ali tu sam mirovinu odmah stavio u mirovanje. To sam napravio da preveniram eventualne zakonske promjene koje bi mogle ugroziti stečena prava zastupnika koji su ih već ostvarili po različitim osnovama iako to mene ne tangira s obzirom na to da ja imam i previše mandata... Ne vidim da je to nešto neprirodno. Niti je amoralno niti je nezakonito.

Šeks Vladimir www.slobodnadalmacija.hr 2012, siječanj

Patrijarh Šeks - patrijarhu Jarnjaku

Fimi-Medije si se oslobodio, ali idu i druge optužnice pa ćemo tek vidjeti što će biti! Ne veseli se unaprijed. Predmet nabave BMW-a još je u postupku. 

Šeks Vladimir nakon čega je Jarnjak fizički nasrnuo na preneraženog Šeksa - www.jutarnji.hr 2011, prosinac

HDZ-ov patrijarh

 HDZ nije poražen, HDZ je pobjednička stranka!

Šeks Vladimir www.tportal.hr 2011, prosinac

Moral - pojam rastezljiv ko gumlastika

Nuditi jamstvo čovjeku koji je napravio toliko nesreća za Hrvatsku i HDZ kao gestu manifestacije prijateljstva, za mene nije nikakav moralni iskorak.

Šeks Vladimir o jamstvu koje je Luka Bebić dao za Sanadera - Jutarnji list, 09.12.11. 2011, prosinac

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 3 4 5 od 13  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


29.05.1980  Novinščak Petra
29.05.1965  Faber Vladimir
29.05.1962  Labus Goran
29.05.1959  Mornar Vedran
29.05.1957  Ožić Bebek Marko
29.05.1954  Šimunović Ivan
29.05.1949  Mendrila Nikola
29.05.1947  Dehin Stjepan