savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3352&zdravko-tomac=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3352&zdravko-tomac=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3352&zdravko-tomac=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3352&zdravko-tomac=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 236

FERALOV VLASTARBAJTER

Zamislite što bi se dogodilo da netko pokuša u Njemačkoj zatražiti da se njemačka djeca školuju na turskom u naselju u kojem u većini žive Turci. Reći ćete, dragi čitatelji, da je to apsurd, da je to nemoguće. Međutim, u Hrvatskoj to nije apsurd i to nije nemoguće. U Hrvatskoj se upravo to dogodilo, jer je srpski ravnatelj ukinuo pravo hrvatskoj djeci da se školuju na hrvatskom jeziku.

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOV TOMCISLAV NIKOLIĆ

Ideološki mrtvi Tito bio je vrhovni komandant, a generali JNA bili su njegovi bojovnici koji se nisu sustezali bod masovnih ubojstava i terora da bi sačuvali Titovu baštinu. Zbog toga je teško razumljivo kako je moguće da u glavnom gradu Hrvatske koja je nastala u oružanoj borbi i pobjedi nad agresorom, nad Titovom JNA, petnaest godina nakon pobjede i dalje najljepši trg u Zagrebu nosi ime "Trg maršala Tita", dakle maršala zločinačke JNA, ne samo u Drugome svjetskom ratu i poslije njega, nego i u ratovima devedesetih godina u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu.

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOV RICHARD PRAVOSLAVLJEG SRCA

Svojom knjigom "Iluzija o Bogu" Richard Dawkins krivotvorinama nastoji dokazati da je Hitler bio uvjeren da je progon Židova Božja volja te da djeluje u skladu s tom Božjom voljom.

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVI "MARATOMCI TRČE POČASNI KRUG"

Predrag Matvejević brani i zastupa velikosrpska četnička stajališta.

---

Kukavica Matvejević, koji u najtežim trenutcima napušta svoju domovinu, sada se vraća kao navodna žrtva i svoje kukavstvo pokušava pretvoriti u vrlinu.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVO «LJUBAV JE BOL NA TOMCU MOM...»

Marko Veselica je čovjek koji voli Hrvatsku, Vesna Pusić ju mrzi iz dna duše.

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOV SAVEZ EGZORCISTA HRVATSKE

Ne smijemo svu krivnju i sav bijes usmjeriti samo na sotonokratski Haaški sud. Mi u Hrvatskoj trebamo raščistiti i s haaškom mrežom i svima onima koji su sustavno pomagali takvom Haaškom sudu obmanjujući hrvatsku javnost tvrdnjama da se radi o sudu pravde i istine.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVA HRVATSKA SLOGOREJA

Hrvatskim javnim mišljenjem vladala je haaška hrvatska mreža, apologeti Haaga i međunarodne zajednice i navodne njihove pravde, antituđmanovci i jugonostalgičari, koji su izmišljali i nametali krivnju hrvatskome narodu.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVA OPERACIJA «ALELUJA»

Optuživali su nas da smo nacionalisti, konzervativci, da štetimo interesima Hrvatske jer se ne divimo Carli del Ponte i navodno velikoj pravdi Haaškoga suda, jer se usudimo javno govoriti da Tuđman i Gotovina nisu ratni zločinci, nego da su junaci i moralne veličine koji su doveli do hrvatske pobjede uz minimalne žrtve, jer je za njih ljudski život bio najveća vrijednost, jer su vodili politiku ne samo da na našoj strani bude što manje žrtava nego i na protivničkoj. Zato je operacija Oluja vođena tako da je omogućen izlaz bez žrtava svima onima koji nisu željeli ostati živjeti u Hrvatskoj ili koji su se bojali pravedne kazne za zločine koje su počinili.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVO «TRAŽIO SAM PAKLENU NIT»

Sve to što se događa u Den Haagu zoran je dokaz vladavine sotonokracije, čvrsti je dokaz da Haag nije sud pravde nego da je sotonokratski sud koji nepravednim presudama treba stvoriti pretpostavke za ostvarivanje egoističnih ciljeva sotonokratske elite na Balkanu.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVI «SOTONSKI SHITOVI»

Živimo u svijetu kojim vlada sotonokracija. Nema nikakve dvojbe da je i Haaški sud jedna od sotonokratskih institucija.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOV TOMČANI TOMCIZAM

Suvremeno društvo se temelji na ateističkom ateizmu.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVO «DAKLE, TRG GENERALA TUĐMANA!»

Na simboličkoj razini Franjo Tuđman je suprotnost Titu. Titova JNA je bila zločinački agresor, a Tuđmanova Hrvatska, žrtva agresije. Pobijedio je tuđmanizam, a titoizam je poražen. Petnaest godina nakon međunarodnoga priznanja Hrvatske na simboličnoj razini u Hrvatskoj čini se da je titoizam pobjednik a tuđmanizam gubitnik. U glavnome gradu suverene hrvatske države najljepši trg i dalje se zove Trg maršala Tita. Dakle, nije to trg Josipa Broza Tita kao povijesne ličnosti nego je trg maršala Jugoslavenske narodne armije, iste te armije koja je izvršila genocid nad Hrvatima.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2008

FERALOVA TOMCOBRANSKA PUKOVNIJA

Kao dinamovac od mladih dana, kao bivši potpredsjednik NK Dinama i predsjednik Autokluba Dinamo, koji je izbačen iz Dinama zbog navodnog nacionalizma, podržavam izjavu igrača NK Dinama, jer je ona dokaz da i današnji Dinamo jeste i ostaje hrvatski klub, da je Dinamo više od nogometnog kluba.

Tomac Zdravko o oglasu potpore nogometaša i vodstva NK Dinamo HDZ-u, u Fokusu 2007

FERALOVO NAGRADNO PITANJE "ŠTO JE DONIJELO TOMCA?"

Potrebno je stalno ponavljati da ni slovo U ali ni crvena zvijezda petokraka nisu donijeli ništa dobro hrvatskome narodu, te da bilo koji pokušaj rehabilitacije i slova U i zvijezde petokrake šteti interesima hrvatskoga naroda.

Tomac Zdravko u Fokusu 2007

FERALOV THOMCSON

Nekada se zabranjeno hrvatstvo izražavalo javno na nogometnim utakmicama kao oblik otpora antihrvatskoj politici. Danas, kada nema više utakmica sa Zvijezdom i Partizanom, taj spontani revolt i otpor antihrvatskoj politici počeo se masovno izražavati na velikim masovnim koncertima na kojima se veliča ljubav prema obitelji, vjeri, domu i domovini.
 

Tomac Zdravko u Fokusu 2007

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 3 4 5 od 16  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


07.05.1972  Kočijašević Željko
07.05.1970  Miletić Josip
07.05.1967  Lukačević Ljiljana
07.05.1962  Peretić Marijan
07.05.1960  Pale Predrag
07.05.1959  Sopek Ivica
07.05.1958  Škara Joso
07.05.1958  Botički Jagoda
07.05.1955  Vulin Ante
07.05.1952  Golik Antun
07.05.1948  Simončić Viktor
07.05.1933  Mejovšek Damir