savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3411&arsen-bauk=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3411&arsen-bauk=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3411&arsen-bauk=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3411&arsen-bauk=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 18

Batina za mangupe

To će biti dobar alat u borbi protiv korupcije... Institut povjerenika će pridonijeti da imamo manje mangupa u vlastitim redovima. 

Bauk Arsen o borbi protiv korupcije - www.dnevno.hr 2013, veljača

Tko štedi - taj ima

Kad budem htio pravdati način na koji živim, neću se kandidirati za Sabor, nego za 'Big Brother'!

 

Bauk Arsen o svojoj imovinskoj kartici - www.poslovni.hr 2012, siječanj

Jambo - priča za sebe

Nemojte upast u zamku i nasjedat na priče drugih. Evo, Stipe Gabrić Jambo, prije svakih izbora ispada  najžešći kritičar HDZ, a nakon izbora mu je najvjerniji saveznik. On je stvarno posebno priča.

Bauk Arsen www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Natječaj

Kerum je raspisao natječaj, a javila mu se Jadranka Kosor.

Bauk Arsen o koaliranju HDZ-a i Kerumove stranke - www.tportal.hr 2011.

Šutiranje...

Čehokov glas vam je tada bio važan, a sad vam ne treba i možemo reći da ste ga na neki način šutnuli!

Bauk Arsen govoreći o bojkotu HDZ-a sjednice MIP-a na kojoj se trebao skinuti imunitet Ivanu Čehoku - www.vjesnik.hr 2011, studeni

Pada li Vlada ili Vlado...

 Oporba se ne planira vratiti u Sabor dok na rasporedu ne bude odluka o njegovu raspuštanju. U slučaju da HDZ u petak ne bude imao kvorum Vlada sama pada a mi to nismo ničim isprovocirali. Potom očekujemo da reagira predsjednik i pozove nas na razgovore.
 

Bauk Arsen www.danas.hr 2011, listopad

U ime Oca i Sina i Duha...

Tomislav Čuljak: Nije potrebno izglasavanje zaključka sjednice.  (inače redovan postupak)

Arsen BaukŽeljko Jovanović je imao pravo kada je rekao da je vrh HDZ-a zločinačka i izdajnička organizacija. (na što ga je Čuljak gađao papirima!!!)

Bauk Arsen www.dnevnik.hr 2011, listopad

Ko nije zgriješio, neka prvi baci kamen...

Podsjećam kolegu Kunsta da imunitet skida Sabor, a ne HDZ koji u zadnje vrijeme u Saboru imam problema sa skupljanjem potrebnog kvoruma. Jasno je da Željko Jovanović mora birati riječi, on je tako i postupio, on je govorio o vrhu HDZ-a, ne o svih 220 tisuća članova, jasno je da nisu svi krali, ali je jasno da pojedinci jesu. 

Bauk Arsen www.dnevnik.hr 2011, listopad

Ave! Ave! Ave Sheksidije!

Kada je premijerka Kosor najavila da će imperija uzvratiti udarac, Vladimir Šeks preuzeo je ulogu imperatora. Današnja sjednica bila je u njegovoj režiji, on je protuustavno i protuzakonito pokušao Željku Jovanoviću skinuti zastupnički imunitet.

Bauk Arsen nakon burne saborske sjednice - www.dnevnik.hr 2011, listopad

Vrijeme da se pozove urar

Čini mi se da su mediji malo razočarani jer su saznali koliko je sati, ali ne i koliko je satova.

Bauk Arsen komentirajući Sanaderovu imovinsku karticu - Večernji list, Obzor 2011, studeni

Kud Ivo, tud i ja!

Ako se to zbilja dogodi, bit će to nastavak politike koju je Jadranka Kosor lijepo sažela u jednoj rečenici - kud Ivo, tud i ja'.

Bauk Arsen o izbornom bijegu Jadranke Kosor iz Zagreba na jug u X izbornu jedinicu - www.tportal.hr 2011, rujan

Mitraljesci

Arsen Bauk: Pitao bih premijerku Kosor što točno smatra pod crvenom opasnošću?

Jadranka Kosor: Mislila sam na prijetnje britvama, na prijetnje koje upućujete i gdje se SDP postavlja kao istražitelj, sudac i egzekutor. Skandalozne su izjave nekih SDP-ovaca da će, dolaskom na vlast, posebno pratiti postupanje DORH-a, USKOK-a i sudova. To je kao prijetnja da će politika, a ne pravosuđe, odlučivati o tome tko je kriv... To da namjeravate zabraniti HDZ i britvom nas sve poslati na Goli otok, to je crvena Hrvatska kakvu smo živjeli i koja je zauvijek nestala.

Arsen Bauk: Puno više štete Hrvatskoj nanijeli su vaši drugovi s torbama nego neki s britvama. Vi kao bivša članica treće partijske konferencije Radio Zagreba ne bi trebali upozoravati na crvenu Hrvatsku. Jedina crvena opasnost je crvena stavka na računima građana koji nemaju od čega živjeti. Za razliku od vas, ja nikad nisam bio u Partiji, kao i dobar dio mojih stranačkih kolega",

Bauk Arsen siže sa Aktualnog sata - www.business.hr 2011, rujan

Pitanje svih pitanja u borbi protiv korupcije...

Zanima me što je Kosor učinila kada su joj Sanader i Barišić rekli za crne torbe?!?

Bauk Arsen siže - www.vecernji.hr 2011

Gospodine Grbiću, što ste čekali dvije godine da objavite da je potpredsjednik Vlade tražio da zaustavite dvije istrage. Tko je to još tražio? Kad ćete imena javno priopćiti? Možda kad padnu u nemilost gospođe Kosor

Bauk Arsen siže - o optužbama Polančece koje terete Grbića ka ravnatelja policije - www.indeks.hr 2011

Da priupitam premijerku:

Što bi se promijenilo da je Polančec prijavio razgovor sa Sanaderom? Bi li onda bio zaštićen kaznenog progona? Po čemu se njegov sastanak razlikuje od vašeg sastanka sa Sanaderom. Zašto ste se vi sastali sa Polančecom i zašto se sastanak pokušali demantirati? Mladen Barišić nam je rekao za crne torbe, a Ivo Sanader da za pobjedu na izborima treba dvije trećine crnog novca. Što ste vi napravili? Ništa. Barišić je i dalje sedam mjeseci bio ravnatelj Carine, a Sanader počasni predsjednik HDZ-a.

Bauk Arsen pitanja za premijerku jer se protivi osnivanju sabor. Povjerenstva koje bi ispitalo slučaj Grbić-Polančec - www.indeks.hr 2011

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 od 2  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


17.04.1982  Vešligaj Marko
17.04.1973  Orešković Mirko
17.04.1971  Lacković Željko
17.04.1968  Opačić Milanka
17.04.1968  Dadović Ivica
17.04.1961  Grdić Darko
17.04.1960  Asić Jakob
17.04.1956  Franić Zdenko
17.04.1955  Ninić Zdenka
17.04.1954  Jurić Marijan
17.04.1943  Majdenić Pavica