savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3413&goran-beus-richembergh=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3413&goran-beus-richembergh=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3413&goran-beus-richembergh=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3413&goran-beus-richembergh=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 12

I nije ih sram...

Što smo mi doživjeli od Jadranke Kosor? ... Proziva se ministra Jovanovića zbog njegovih izjava, koje jednom dijelu javnosti jesu iritantne, ali tko nas uči govoru ljubavi? Je li to ona stranka koja nas je prozivala stokom sitnog zuba? Najbliži suradnici Jadranke Kosor u prošlom su mandatu zastupnike nazivali budalama, komunjarama, udbašima, poručivali im da se drže štange, a sada nam gospođa Kosor ukazuje na govor u Saboru... Nitko tada nije dobio nikakvu stegu. Štoviše, članovi Vlade su se smijali. U ovim su klupama jeli, pili, žvakali i izuvali cipele. Jovanoviću se spočitava da je Sabor nazvao kokošinjcem. Smatrate li doista da smo zaboravili da je Sabor kokošinjcem nazvao HDZ-ov ministar kulture? Što ste tada učinili da vratite dostojanstvo Saboru? Pitate se kakve poruke ministar i Vlada šalju mladima? Kakve ste vi slali svih ovih godina? Kakvu ste poruku poslali time što ste iz javnih tvrtki izvlačili novac i preko Fimi Medija taj novac iskorištavali za vlastite kampanje? Možda je ta poruka malo pogubnija od one ministra Jovanovića. Razmislite! 

Beus Richembergh Goran www.danas.hr 2012, svibanj

Svemu sam se nadao, ali ovome ni u snu...

Svaki ministar, njegov zamjenik i pomoćnik, a i sam premijer prema Saboru se uvijek moraju odnositi s dignitetom. Nikad nije loše o tome razgovarati, ali što smo mi doživjeli da nas proračunskoj politici, moralu, pristojnom ponašanju i uljuđenom izražavanju podučava HDZ ?!?

Beus Richembergh Goran o HDZ-ovom prijedlogu Jovanovićeog smjenjivanja - www.danas.hr 2012, svibanj

Glavni saveznik

... Učinili ste da vam Posavljaci danas ne izlaze na izbore u vlastitoj domovini. Vi ste (opp. HDZ) doveli do toga da je njima danas dušobrižnik i glavni saveznik Milorad Dodik. 

Beus Richembergh Goran nakon Marasovićevog predavanja o Hrvatima u Bosni - www.tportal.hr 2012, siječanj

Teški križ

U HDZ-u ste svadili sve što se u BiH dalo svaditi. Svoju vlastitu sestrinsku stranku rascijepili ste na dvije, sotonizirali ste sve najuglednije hrvatske umove i intelektualce proglašavajući ih izdajicama... Ja se pitam što su bosanski i hercegovački Hrvati Bogu skrivili da moraju trpjeti čak dva HDZ-a?!? 

Beus Richembergh Goran nakon Marasovićevog predavanja o Hrvatima u Bosni - www.tportal.hr 2012, siječanj

Uzori i zazori

Trebamo se ugledati na one koji su bolji... Ne trebamo učiti od onih koji su živjeli na tuđi račun, a sada Boga mole da ih ne izbace iz Unije... Za stanje u Španjolskoj ili Grčkoj kriva je nesposobnost ljudi tamo da učine nešto kako bi im bilo bolje. 

Beus Richembergh Goran www.danas.hr 2012, siječanj

Bojazan s razlogom, j... nas godinama...

Bit će da se jezikoslovci boje da bi sad i Šeks mogao postati Seks!

Beus Richembergh Goran na Facebooku, komentirajući "Bit će da se jezikoslovci boje da bi sad i Šeks mogao postati Seks " Goran Beus Richembergh, saborski zastupnik HNS-a, na Facebooku je komentirao pismo jezikoslovaca premijeru Zoranu Milanoviću u kojem traže da se u naziv 2012, siječanj

Banditos

HDZ i HSS je banda koja špekulantski raspolaže tuđom imovinom, jer je pritisnuta različitim lobijima i uopće im nije stalo do malog čovjeka.

Beus Richembergh Goran o sprječavaju povrata imovine nasljednicima zemljišnih zajednica kojih u Hrvatskoj ima oko 400 tisuća - www.danas.net.hr 2011, listopad

Rolex od 100 kuna

Imamo iskustva da neki koji se bave politikom ne nose originale, recimo torbice, pa možda niti Sanaderovi satovi nisu originali i vrijede puno manje nego što mediji nagađaju.

Beus Richembergh Goran komentirajući Sanaderovu imovinsku karticu - Večernji list, Obzor 2010, studeni

Pisni golubice bijela...

Ako više svjedoka spominje njezino ime ( opp. J. Kosor ) i govori da je bila upoznata s time što se događalo, ako je kao glavna kandidatkinja za vrijeme izbora vidjela svu raskoš, ona mora odgovarati, dati svoj iskaz i reći što zna o tome.

Beus Richembergh Goran www.tportal.hr 2011, rujan

Eh, da smo normalna zemlja...

U svakoj normalnoj zemlji premijer bi nakon ovakvih optužbi trebao odstupiti. Ostavka bi pokazala Kosoričin moral, no mislim da toga na HDZ-ovim računima više nema.

Beus Richembergh Goran www.t.portal.hr 2011, rujan

Ukinuti i njih i privilegije!!!

Ja ne mislim da su naše plaće visoke. Visoke su onima koji ništa ne rade, ali tko časno i odgovorno radi svoj posao, nije preplaćen. Stječe se dojam kako se mi tu baškarimo, ali to nipošto nije točno. Podsjećam da više prijevoz nije besplatan, da sam plaćam svoj parking. Otkad sam u parlamentu, skočio mi je tlak i imam sve više zdravstvenih tegoba...

Beus Richembergh Goran www.slobodnadalmacija.hr 2011

Što zna Goran Beus što mi još ne znamo?

Goran Beus Richembergh

Premijerka nije dorasla naraslim problemima u državi. Zbog ignorantskog odnosa, što se Kluba HNS-HSU-a tiče, više se i ne mora pojaviti u Saboru! (odlazi sa govornice na mjesto, ali isprovociran dobacivanjima Ivana Šukera reagira i obraća se glasno Šukeru ... )... Kad izađeš iz zatvora, onda ćemo razgovarat!

Luka Bebić (predsjedavajući Sabora) Tko je to od zastupnika u zatvoru da bi iz njega trebao izaći?

Goran Beus Richembergh (aludirajući na Šukera): Nije još, ali bit će u zatvoru ubrzo!

Beus Richembergh Goran HTV 2, prijenos saborske sjednice-siže, i www.nacional.hr 2011


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


26.05.1984  Debelić Nenad
26.05.1979  Kristić Maro
26.05.1979  Lehkec Franjo
26.05.1971  Škrinjar Ivan
26.05.1967  Friganović Rođer
26.05.1966  Babić Ante
26.05.1962  Lučin Pero
26.05.1948  Župan Ante
26.05.1947  Dodig Goran
26.05.1942  Paranić Robert