savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=3449&zoran-milanovic=&izrekePage=7  https://twitter.com/savjest_com?osoba=3449&zoran-milanovic=&izrekePage=7  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=3449&zoran-milanovic=&izrekePage=7  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=3449&zoran-milanovic=&izrekePage=7

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 217

Kip na oltaru il' naš premijer???

Neću nikoga tješiti. Nisam duhovni otac, nisam otac, nego sam premijer.
 

Milanović Zoran o situaciji u državi - www.tportal.hr 2012, lipanj

Šta je pjesnik htio reći?!?

Nitko nije svjetska zvijezda, jer Hrvatska nije svjetska zvijezda. Hrvatska je zvijezda.  

Milanović Zoran o svojim ministrima - www.business.hr 2012, lipanj

Intima...

Nemam se od čega braniti. Ne želim odgovarati na takva pitanja, to je moj intiman prostor, a radi se i o intimnom prostoru druge osobe. 

Milanović Zoran o boravku u ljetnikovcu biznismena Emila Tedeschija - www.danas.hr 2012, lipanj

Nismo - al' ko da jesmo...

Neće nas lopate spasiti, nismo u '46-oj! 

Milanović Zoran www.slobodnadalmacija.hr 2012, lipanj

Vrlo važno

Evo, ići će u prvo, a možda i u drugo čitanje. Oćemo li i tri čitanja staviti. Čitanja koliko god treba!!!  

Milanović Zoran o zakonu kojim se, između ostalog, građanima omogućuje da imaju imena i prezimena koliko žele., www.danas.hr 2012, svibanj

NATO - naše zlato

Pokazalo se da je dobro biti u ovom društvu, jer je to društvo, po svemu sudeći, nabolje na svijetu. 

Milanović Zoran o samitu NATO-a u Čikagu - www.danas.hr 2012, svibanj

Bojim se, biću k'o hadezeovac!

Vlast kvari i stvara imperijalnu oholost kod svakog i toga svi u SDP-u trebaju biti svjesni, jer vidimo što se događa kad se stranke ponašaju nedemokratski, autoritarno, na kraju se svi okrenu svi protiv svih. 

Milanović Zoran jedini kandidat za predsjednik SDP-a, prije stranačkih izbora - www.danas.hr 2012, svibanj

Bacanje kamena s ramena

Jadrankamen, kako god da se zvao, će nastaviti raditi. Jer tog kamena nema ovdje, nema ga u Sjevernoj Hrvatskoj. Ta radna mjesta su, to vam govorim čisto zdravorazumski, manje više izvjesna, možda ne sva. 

Milanović Zoran www.danas.hr 2012, svibanj

Veni, vidi, vici

Naša odluka je da se ni pod kojim uvjetima nećemo odreći obveze prema hrvatskim građanima da u posebnim okolnostima u nadzorne odbore imenujemo političare... Primjedba EK-a je pomalo čudna, jer to pitanje nema veze s europskim pravom i to isto rade neke članice Unije. Zato bi bila zanimljiva rasprava na Vijeću za opće poslove EU-a gdje bi se barem deset država suočilo s činjenicom da rade to isto.

Milanović Zoran www.vjesnik.hr 2012, travanj

Znam da ništa ne znam

Ne možete prodavati jedan proizvod ispod cijene u nedogled. To smo radili s brodovima. 

Milanović Zoran o poskupljenju struje - www.danas.hr 2012, travanj

Ima - nema, ali veslaj

Nakon što čujem ovakve stvari zaista ispada kao da nema izlaza. Nisam maneken niti trgovac optimizmom. Ne tražimo krivce u prošlosti već radimo svoj posao. Držimo se one kad nema vjetra, veslaj. E pa, mi veslamo. Nema ni jednog rješenja za probleme koje ste naveli osim gospodarskog rasta. Borit ćemo se da zaštitimo najslabije. To je odgovor na Vaše pitanje, to nije pravi odgovor. Odgovora na Vaše pitanje ustvari nema.

Milanović Zoran na pitanje D. Lesara do koje će granice dopustiti smanjenje cijena rada u Hrvatskoj, upozorivši na pad standarda hrvatskih građana. 2012, travanj

Skok u propast

Velikih otpremnina više nema, onih, kako ih nazivaju, 'zlatnih padobrana', kad netko iskoči iz aviona s ruksakom punim zlata. 

Milanović Zoran www.danas.hr 2012, travanj

Đakić puno zuji a malo meda daje

Kad bi taj zakon provodili u najboljoj mjeri kako je to pisano, Vlada bi profunkcionirala oko Uskrsa... Malo ćemo to prilagoditi realnosti za ljude koji su u doticaju s podacima i vršit ćemo provjere uz njihovo znanje i odobrenje jer cvjetajuću industriju provjere svih onih koji hodaju i pužu po ovoj zemlji, nećemo. 
 

Milanović Zoran Josipu Đakiću na pitanje s aktualca o tome jesu li za pomoćnike premijera Zorana Milanovića provedene sigurnosne provjere - www.danas.hr 2012, travanj

Kompletno nesvjestan

Ja sam na aktualcu bio potpuno nesvjestan da postoji takva zakonska odredba, da svi moraju biti sigurnosno provjereni... Zastupnik ( opp. Đakić) je znao što pita, ja sad definitivno znam što je pitao...

Milanović Zoran na pitanje s aktualca o tome jesu li za pomoćnike premijera Zorana Milanovića provedene sigurnosne provjere - www.danas.hr 2012, travanj

Ne bu išlo...

Da se još radi o hrvatskim strankama, ajde de, ali s obzirom na to da se radi o jednoj solidarnoj internacionali mogu samo reći da toga u Hrvatskoj neće biti. Oni koji pozivaju na progon manjina, Židova, Roma, na grabež tuđeg teritorija, ti će se prvo međusobno pohvatati, što će se dogoditi vrlo brzo, ali to neće raditi na hrvatskom teritoriju ni u Zagrebu, ni u Splitu, Rijeci, Međimurju, Baranji i u svim onim dijelovima za koje su hrvatski građani svih vjera i nacionalnosti davali svoje živote, svoju krv, da bi to danas bila Hrvatska.

Milanović Zoran o zabrani ultradesničarskog prosvjeda HČSP-a u Zagrebu - www.nacional.hr 2012, travanj

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   5 6 7 8 9 od 15  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


27.05.1988  Majer Daniel
27.05.1982  Mikić Darko
27.05.1977  Štritof Marin
27.05.1971  Glavan Ivica
27.05.1970  Obuljen Koržinek Nina
27.05.1963  Sudarević Nike
27.05.1961  Lacković Mladen
27.05.1954  Vidić Božo
27.05.1940  Jindra Ivan
27.05.1920  Vranyczany-Dobrinović Janko