savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=6488&miroslav-tudman=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=6488&miroslav-tudman=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=6488&miroslav-tudman=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=6488&miroslav-tudman=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 9

Nije KOS već jatiserka

Ono što je pročitano kao Glavaševićev tekst je pismo nastalo u KOS-ovoj propagandnoj operaciji s ciljem da se demoraliziraju branitelji Vukovara.

Tuđman Miroslav sada na HDZ-ovoj listi - www.business.hr 2011, studeni

Ili - volim foteljicu više od ičeg...

Pomažem HDZ-u jer mu je u totalno nefer utakmici prijetio teški poraz. Najveći mu je izborni protivnik Uskok.

Tuđman Miroslav www.tportal.hr 2011, studeni

Stari Jastreb II

Sjetite se Microsofta, koji je bio kažnjen i morao je svoje carstvo podijeliti napola. No, nisu se raspali.

Tuđman Miroslav www.business.hr 2011, listopad

Nikad nisam bio kod tate al sve znam...

Došao sam preuzeti privatne bilješke i stvari, a ni prije niti poslije toga nisam dolazio na Pantovčak... Osim što Stjepan Mesić laže kada me dovodi u vezu s dokumentima iz Ureda predsjednika, nije istinita ni Mesićeva tvrdnja da je dokumentacija u uredu bila nesređena jer su transkripti bilo pod izuzetnom regulacijom i kontrolom. 

Tuđman Miroslav na Mesićevu izjavu o transkriptima - www.seebiz.eu 2011

FERALOV OPLEONAZAM

Osnovna teza predsjednika Tuđmana je bila da malim narodima velike ideje podjednako štete bile one komunističke ili marksističke.

Tuđman Miroslav u interviewu Hrvatskom listu 2007

FERALOV TATOIZAM

Nikad nismo miješali obiteljske te intelektualne i političke odnose. Kad govorim o predsjedniku Tuđmanu, onda govorim o njemu kao da mi nije otac.

Tuđman Miroslav u interviewu Večernjem listu 2006

FERALOV TRG U OKU

Medijske manipulacije o našoj obitelji zasnivaju se na čistim lažima. Nije istina da se obitelj predsjednika zalaže za to da predsjednik dobije jedan od glavnih trgova u Zagrebu.
 

Tuđman Miroslav u interviewu Večernjem listu 2006

FERALOV ETATAIZAM

Po mom mišljenju protivljenje da Prvi hrvatski predsjednik dobije trg u glavnom gradu, odnosno da ga ne dobije u središtu Zagreba, samo iskazuje prijezir, omalovažavanje ili osporavanje prema pravu na hrvatsku državnost. Moglo bi se čak reći da se na temelju iznesenih prijedloga lokacija spomenika ili trga, mogu prikazati politička stajališta predlagača i zorno, gotovo geometrijskom metodom, izračunati njihov odnos prema samostalnoj i suverenoj hrvatskoj državi.
 

Tuđman Miroslav u interviewu Hrvatskom slovu 2006

FERALOV TATALITARIZAM

Prvi hrvatski predsjednik treba biti naslijeđe svih stranaka i opcija. Ne kažem da obljetnica mora biti na njegov rođendan, ali obilježavanje mora biti stvar državnog protokola, a ne stranačkog.

Tuđman Miroslav u Večernjem listu 2006


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


08.12.1939  Širola Desimir