savjest IZREKE

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?osoba=963&stipe-jambo-gabric=  https://twitter.com/savjest_com?osoba=963&stipe-jambo-gabric=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?osoba=963&stipe-jambo-gabric=  http://savjest.com/savjest_rss.php?osoba=963&stipe-jambo-gabric=

  
Objavi na:
 

Share on Google+

 

Ukupno zapisa: 34

Navalili na Jambu a on ih - odvalio

Čistio sam snijeg u toj ulici i prišao mi je gospodin kojeg poznajem i udario me šakom u glavu. Nitko nema pravo podignuti ruku na drugog čovjeka pa tako ni na mene. Uvjeren sam da taj više nikog neće tući! Ja se držim šerijatskog zakona "oko za oko, zub za zub". 

Gabrić Stipe Jambo www.vecernji.hr 2012, veljača

Što dulja trka - to masnije izjave...

Arsen Bauk je jedan crveni pauk s malim jajima, a ja sam mudonja koji je to mnogo puta dokazao kada je trebalo.

Gabrić Stipe Jambo www.danas.net.hr 2011, studeni

Paučina na ...

Bauk je mali profersorčić s paukovom muškosti za mene. 

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Humanist

Nema onog tko me zvao, a da mu nisam pomogao, ako sam mogao pa i onima iza naših leđa (Hrvatima u BiH).

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Ili zato ili zato što Popijač ima hektare voćnjaka?

Naše vinograde i voćnjake, nema tko obrat zahvaljujući onom Đuri Popijaču, sezonce iz BiH po poljima hvata policija i inspektori, jer on nije znao prepisat od Njemačke zakon o sezonskoj radnoj snazi.

 

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Smicalice

Mi smo vodili dva najuspješnija ministarstva, turizma i poljoprivrede. No, znate zašto nismo mogli zadržati Ministarstvo poljoprivrede? Jer Pankretić više nije mogao izdržati smicalice koje su mu radili i morao je otići. Rečeno mu je da Čobi mora doći na to mjesto,a iza svih prosvjeda koji su bili organizirani po Slavoniji, stajao je Čobi. 
 

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Pošteni razbojnici

Ja se klanjam dvojici takvih poštenih razbojnika, dvojici istinskih boraca za radnike, za sirotinju. To su sindikalni čelnici Ozren Matijašević i Jozo Marić. Klanjam se onome što čine da hrvatske radnike. Oni su za mene – sveti Ozren i sveti Jozo! Evo me, javno im se stavljam u službu, ajmo zajedno spašavati radna mjesta, radničku sirotinju.

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Jel se mi sređujemo ili uneređujemo?

Oću, ponovit ću s veseljem: Bolje se udao Željko Kerum nego Jovanka Broz! Jovanka se udala za Josipa Broza Tita i riješila svoju budućnost, a Željko Kerum se iz interesa udao za Princezu i riješio svoju budućnost, ali jednako tako i budućnost svoje sestre. Jer, Željko Kerum i Nevenka Bečić ulaze u Sabor. Tamo ih čeka dobra plaća, poslije povlaštena saborska imovina... Mogu staviti prst u uho i pjevati do kraja života.

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Kuhinja...

Koalicija Princeza-Kerum najveća je politička smijurija koju je Hrvatska ikada doživjela... Zamislite kako se osjećao dobar čovjek, liječnik koji je spasio živote nekim ljudima, što ja dobro znam, a zove se Dujomir Marasović?  ... Zamislite kako su se osjećale stotine, tisuće hadezeovaca kad su vidjeli kako naša Princeza ljubi Željka Keruma? Naša Princeza ih je, oprostite na izrazu, ne samo popišala nego se posrala po njima. I to proljevom!

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Hemeroid...

Frano Matušić je bio hemoroid u guzici Ive Sanadera, toliko mu se uvlačio kao i mnogi drugi, a onda je, čim Sanader više nije bio moćan, počeo tući po njemu. Bljutavo i gadljivo, za povratiti od muke...

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Princeza s velikim slovom P

Dajte, ne zajebavajte me više! Najprije, ona nije premijerka Jadranka Kosor nego naša Princeza. S velikim slovom P. Ona ništa o tome ne zna, ona ništa nije znala. A bila je drugi čovjek u HDZ-u i drugi čovjek u Vladi!? Ma, kome ona piša u oči, kome!? Sve su svalili na Ivu Sanadera. Jedini je on bio lopov, jedini je on sve znao, nikome ništa nije govorio, sve je sam organizirao...

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Double Decker Bus

 Novinar: Stvarno ne znam za autobuse koji voze na Remetinec? Nikad čuo. Odakle voze?

Stipe Gabrić Jambo: Vozit će, voziti! Iz središnjice HDZ-a. Bit će ih sigurno destak. I to onih Duoble Decker Bus. Da ih više stane. Što vam je, čovječe: pokrali su i ojadili Hrvatsku, ne može to stati samo na troje, četvero, petero iz vrha HDZ-a! Ne može i neće. Pa neka oni i ona i dalje govore da ništa nisu znali, da se ničega ne sjećaju. Sjetit će se, budite sigurni u to.

Gabrić Stipe Jambo siže - www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Jožek kak Dudek :)

Mi nismo pljačkali Hrvatsku, nismo se bavili korupcijom i mitom, mi smo doslovno služili Hrvaskoj. A naš čelnik Josip Friščić pokazao se kao izuzetno moralan i pošten čovjek. Da je htio, mogao je i on dobiti nešto iz crnih fondova HDZ-a... Pitajte ljude iz vrha HDZ-a! Pitali su ga uoči izbora 2007. godinu treba li mu kakva financijska pomoć HDZ-a za izbore. Čestiti Joža Friščić je to odbio...

Gabrić Stipe Jambo www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Posao je - iznimka

Je, Kerum mi je prijatelj. I poslovni partner. U odličnim smo odnosima. U poslu jedan drugoga nikad nismo zajebali...

Gabrić Stipe Jambo siže - www.slobodnadalmacija.hr 2011, studeni

Onaj u Austriju, ovaj u Crnu Goru...

Sanader mi je uvalio 109 kaznenih prijava. Kad su me progonili, prošao sam kroz ušicu igle. Zbog njega sam morao bježati u Crnu Goru i tada su, kao u najcrnjim vremenima, u sedam dana u Metkoviću ispitali 200 ljudi.

Gabrić Stipe Jambo www.vecernji.hr 2011, studeni

UČITAJ VIŠE ...
Prvi Prošli   1 2 3 od 3  Sljedeći Zadnji


 

..
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


10.08.1984  Vretenar Neven
10.08.1973  Meštrić Hrvoje
10.08.1967  Kolar Željko
10.08.1964  Culej Stevo
10.08.1960  Šimara Zdravko
10.08.1957  Cofek Miran
10.08.1949  Čamagajevac Stjepan
10.08.1948  Novina Dragutin
10.08.1948  Devčić Milan