https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?zivotopisi_osoba_id=9835&zeljko-raguz=  https://twitter.com/savjest_com?zivotopisi_osoba_id=9835&zeljko-raguz=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?zivotopisi_osoba_id=9835&zeljko-raguz=  http://savjest.com/savjest_rss.php?zivotopisi_osoba_id=9835&zeljko-raguz=

SAVJEST osobe

Stvorili smo državu i uništili društvo!

Rođen sam 1982. godine u Dubrovniku u radničkoj obitelji. Osnovnu i srednju ekonomsku školu završio sam u Dubrovniku te sam uvijek bio savjestan učenik. Zatim sam upisao ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer marketing, te isti završio u roku.

Oduvijek govorim kako je obrazovanje jedna od najvažnijih stvari u životu jer nam naše znanje nitko ne može oduzeti i na tom polju ne smijemo nikada prestati ulagati u sebe.

Nakon završenog studija moj prvi posao je bio u MVPEI-u Ministarstvu vanjskih poslova europskih integracija kao stručni suradnik. Kako sam želio nešto konkretnije i dinamičnije tako je i došao poziv najveće hrvatske kompanije Agrokor da im se pridružim u timu.

Od asistenta predsjednika uprave VELPRO, nakon nekog vremena, postao sam direktor plus market projekta za cijelu Hrvatsku. Kad sam se poslovno izgradio odlučio sam se za povratak u svoj voljeni Dubrovnik kako bi sa svojim znanjem i angažmanom pridonio boljitku zajednice.

Otkud politika?

Privatni život mi je uvijek bio na prvom mjestu, osnovati obitelj, završiti fakultet i steći zvanje i imati svoj životni put. Kao uzora oduvijek spominjem Stjepana Radića kao najpozitivniju osobu hrvatske politike pa sam na neki način tako i krenuo u svoju političku karijeru.

U HSS-u sam prošao sve razine, od člana, predsjednika ogranka pa nakraju do predsjednika Gradske organizacije Grada Dubrovnika.

Potom postajem zamjenik gradonačelnika te sam tu funkciju obavljao savjesno i odgovorno. Nisam htio biti pasivni promatrač političkih zbivanja komentirajući loše poteze iz dnevnog boravka, kafića i slično već sam se odlučio za iskorak kako bi dao svoj maksimum za Dubrovnik.

Iskustvo mi govori da se boriti za grad ne može jednako predano ako si član nacionalne stranke jer po krucijalnim pitanjima trebaš odobrenje središnjice. Nikad nisam volio nametnute ljude i ideje pa sam tako s grupom prijatelja i istomišljenika osnovao Dubrovačku stranku – DUSTRA koja radi i djeluje u korist građana Grada Dubrovnika.

Imam suprugu Inu, dvije kćeri Niku i Lotu. Slobodne trenutke koristim za druženje s obitelji, prijateljima te se rekreativno bavim sportom.

    Raguž Željko..
osoba.php?osoba_id=330&vladimir-seks
 
   
17.09.1975  Posavec Krivec Ivana
17.09.1973  Babić Ante
17.09.1969  Milos Anteo
17.09.1968  Grgačić Željko
17.09.1962  Penić Tomislav
17.09.1954  Rožman Krešimir
17.09.1941  Nikola Sigfrid
17.09.1934  Matešić Zdenko
17.09.1927  Marković Zvonimir