savjest VIJESTI

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?vijest=27&raspudic-ce-svoju-gradonacelnicku-placu=  https://twitter.com/savjest_com?vijest=27&raspudic-ce-svoju-gradonacelnicku-placu=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?vijest=27&raspudic-ce-svoju-gradonacelnicku-placu=  http://savjest.com/savjest_rss.php?vijest=27&raspudic-ce-svoju-gradonacelnicku-placu=

Autor:

admin
Datum:
Slika autor/izvor:
Objavi na:

Share on Google+

 

 

ĐAKOVO: Bivši đakovački gradonačelnik Ante Raspudić iskoristit će svoje pravo na šest gradonačelničkih plaća, koje mu po zakonu pripadaju, iako to, kako je rekao na konferenciji za novinare, nije planirao učiniti.

Na to su ga, kako je pojasnio, ponukale izjave aktualnog gradonačelnika Zorana Vinkovića. „Nema teorije da taj novac ostavim licemejrnom Vinkoviću koji je nezakonito trošio saborski novac i istodobno uzimao volontersku naknadu koja je Grad Đakovo košala gotovo 5.000 kuna savki mjesec da bi si pravio političku promidžbu darujući to građanima“, rekao je Raspudić.

Najavio je da će on svoju gradonačelniku plaću uzeti i već od prve će kupiti udžbenike za pet najsiromašnijih obitelji.


Raspudić je odbacio i optužbe da je bivša gradska vlast ostavila iza sebe 35 milijuna duga. Obaveze grada prema dobavljačima bile su 1,5 milijuna kuna, a na računu grada bilo je 2,9 milijuna kuna, tvrdi Raspudić ilustrirajući to službenim dokumentima iz grada i Fine.


Na konferenciji za novinare govorio je i Hrvoje Crnoja, bivši direktor Komunalnog poduzeća Univerzal koji je, kako je rekao Raspudić, dobio otkaz zbog nabavke autobusa za javni gradski prijevoz, što mu je aktualna gradska vlast uzela kao najveći krimen.


Raspudić je najavio da će oporba sa svojih devet vijećnika zatražiti tematsku sjednicu Gradskog vijeća o javnom gradskom prijevozu.

Objavio: mlj

       
       

Muzej vučedolske kulture, dobio je svoj stalni postav čije je svečano otvorenje najavljeno za utorak 30. lipnja, kao važan projekt
VIJESTI

Bliži se kraj mandata Milanovićeve vlade. Ako bismo im kao olakotnu okolnost uračunali posvemašnju pljačku u eri Kralja Lopova, ako
GLAS SAVJESTI

Čestitke koje i dalje prima autor Novosti nakon što je u ‘Sto godina srbijanskoga terora u Hrvatskoj’ svrstan u ‘petu ...
KOLUMNE

Bio jednom jedan Mali crv. Živio je sa ostalim crvima u kanalizaciji. Od kada je znao za sebe, morao
BLOG
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


02.05.1974  Sadarić Hrvoje
02.05.1965  Lušetić Armando
02.05.1964  Mličević Jadranko
02.05.1959  Šimonović Ivan