savjest VIJESTI

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?vijest=3142&zoran-milanovic-na-godisnjicu-obiljezavanja=  https://twitter.com/savjest_com?vijest=3142&zoran-milanovic-na-godisnjicu-obiljezavanja=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?vijest=3142&zoran-milanovic-na-godisnjicu-obiljezavanja=  http://savjest.com/savjest_rss.php?vijest=3142&zoran-milanovic-na-godisnjicu-obiljezavanja=

Autor:

aliciaaa
Datum:
Slika autor/izvor:
Objavi na:

Share on Google+

 

 

MILANOVIĆ NA GODIŠNJICU SMRTI

'Ovim stanjem u Hrvatskoj ne bi bio zadovoljan ni Račan'

 SDP-ovci na grobu Račana

Datum objave:
29.04.2011 14:59 

U povodu 4. godišnjice smrti bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Ivice Račana, izaslanstvo SDP-a koje je vodio čelnik stranke Zoran Milanović danas je na Račanov grob na zagrebačkome groblju Mirogoju položilo vijence.

 
U izaslanstvu su bili i mnogi SDP-ovci, među kojima i glavni tajnik stranke Igor Dragovan te predsjednik Glavnog odbora Josip Leko.

Zagrebačke SDP-ovce vodio je predsjednik Gradske organizacije te stranke Davor Bernardić.

Na novinarsko pitanje misli li da bi Račan bio zadovoljan današnjom Hrvatskom, Milanović je odgovorio da ne bi jer je rijetko tko danas zadovoljan aktualnim stanjem u dravi.

'Hrvatsku volite pa često nismo ni kritični, ali s ovim stanjem ne možemo biti zadovoljni, ni on ni stotine tisuća drugih ljudi', rekao je Milanović.

Na pitanje koja je Račanova najveća ostavština, odgovorio je kako su to u prvome redu duhovne, vrijednosne stvari, poput demokracije, tolerantnosti, otvorenosti, ali i neke konkretne, materijalne stvari, kao uvođenje reda u državi te autoceste.

Milanović je naglasio da Račanu osobno dosta duguje i u ljudskome i u političkom smislu, da je od njega mnogo naučio te da 'takvih ljudi nikad dosta'.

Na pitanje misli li da je, kao Račanov nasljednik na čelu SDP-a, ispunio ono što je on od njega očekivao, odgovorio je da je izabran demokratski jer SDP 'nema sustav nasljeđivanja kao neke druge stranke'.

'Jesam li zadovoljan, to će ocijeniti birači. Oni su najvažniji', poručio je Milanović.
 
 
 
       
       

Muzej vučedolske kulture, dobio je svoj stalni postav čije je svečano otvorenje najavljeno za utorak 30. lipnja, kao važan projekt
VIJESTI

Bliži se kraj mandata Milanovićeve vlade. Ako bismo im kao olakotnu okolnost uračunali posvemašnju pljačku u eri Kralja Lopova, ako
GLAS SAVJESTI

Čestitke koje i dalje prima autor Novosti nakon što je u ‘Sto godina srbijanskoga terora u Hrvatskoj’ svrstan u ‘petu ...
KOLUMNE

Bio jednom jedan Mali crv. Živio je sa ostalim crvima u kanalizaciji. Od kada je znao za sebe, morao
BLOG
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


12.07.1963  Baldini Marino
12.07.1963  Ružman Mladen
12.07.1953  Acalinović Ante
12.07.1951  Stipić Stjepan
12.07.1938  Radić Đenio