savjest VIJESTI

https://www.facebook.com/pages/Savjest/215697858559?vijest=34&rekonstrukcija-ne-pomaze=  https://twitter.com/savjest_com?vijest=34&rekonstrukcija-ne-pomaze=  https://www.youtube.com/user/savjestcom?vijest=34&rekonstrukcija-ne-pomaze=  http://savjest.com/savjest_rss.php?vijest=34&rekonstrukcija-ne-pomaze=

Autor:

savjest
Datum:
Slika autor/izvor:
Objavi na:

Share on Google+

 

 

FAŽANA – Predsjednik SDP-a Zoran Milanović nalazi se u dvodnevnom posjetu Istri i danas u Fažani izjavljuje novinarima kako je Vlada loša, bez kapaciteta, energije i želje za popravak i bio kakva rekonstrukcija joj ne može pomoći.

 

Poručio je Vladi,  "umjesto poziva za razgovorom bolje je da se vidimo na izborima.
 
Odbacio je mogućnost da oporba ima zajedničkog kandidata i potvrdio kako SDP ide na izbore sa svojim kandidatom dr. Ivom Josipovićem, jer je  on " uz dužno poštovanje prema ostalim kandidatima, najbolji kandidat koji će u konačnici i pobijediti na predsjedničkim izborima".
»Naš kandidat je najbolje što Hrvatska u ovom trenutku ima i može ponuditi. On je odličan kandidat premda i o drugim kandidatima oporbenih stranaka imam također dobro mišljenje«, istaknuo je Milanović.
 
Osvrćući se na "sve očigledniju predsjedničku kampanju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, rekao je kako je 20 tisuća članova stalo iza Josipovića, a on će "zahvaljujući glasovima građanske i moderne Hrvatske pobijediti na predsjedničkim izborima".
Nije htio izravno odgovoriti na pitanje da li će " SDP sukladno Statutu stranke izbrisati Bandića iz članstva" već je rekao kako "on nije kadija, već predsjednik jedne zrele, moderne, europske i demokratske stranke«.
»Ne želim hrvatsku javnost opterećivati stranačkim i statutarnim odredbama, no svatko od nas u SDP-u zna što su mu obveze, dužnosti te što bi taj bio bez stranke, a što je pak sa SDP-om«, istaknuo je Milanović.
 
 Izrazio je nadu kako neće doći do novog poskupljenja Ininih derivata, a za zadnje poskupljenje je rekao, kako predsjednik Nadzornog odbora INE treba znati kako se formiraju cijene, što "njegova šefica očigledno ne zna".
 
Pojasnio je i nesuglasice na relaciji SDP-IDS oko uvođenja poreza na imovinu. Tom porezu se protivi potpredsjednik IDS-a Damir Kajin.
»Kajin je očito površno protumačio taj porez koji se odnosi na ekstra imovinu, a ne na stan ili kuću gdje obitelj stanuje i živi. Siguran sam da u IDS-u nisu protiv toga« kazao je na kraju Milanović.
 
 U ovih dva dana koliko ima namjeru boraviti u Istri,  predsjednik SDP-a će posjetiti općine Fažana, Svetvinčent, Barban, Žminj i Vižinadu gdje SDP od posljednjih izbora obnaša vlast. U Barbanu će nazočiti " Trci na prstenac".

 

       
       

Muzej vučedolske kulture, dobio je svoj stalni postav čije je svečano otvorenje najavljeno za utorak 30. lipnja, kao važan projekt
VIJESTI

Bliži se kraj mandata Milanovićeve vlade. Ako bismo im kao olakotnu okolnost uračunali posvemašnju pljačku u eri Kralja Lopova, ako
GLAS SAVJESTI

Čestitke koje i dalje prima autor Novosti nakon što je u ‘Sto godina srbijanskoga terora u Hrvatskoj’ svrstan u ‘petu ...
KOLUMNE

Bio jednom jedan Mali crv. Živio je sa ostalim crvima u kanalizaciji. Od kada je znao za sebe, morao
BLOG
../izreke/izreke_osoba.php?osoba=3221&krunislav-olujicMumificirani Karaputin

Karamarko je došao na čelo stranke putem unutarstranačkih izbora. Riječ je o osobi koja je opasna za demokratske procese u Hrvatskoj. I prije sam ga nazivao mumificiranim hrvatskim Putinom, a pri tome stojim i danas.

Olujić Krunislav, Nedjeljom u dva HTV 1


17.05.1986  Vulić Dario
17.05.1983  Samaržija Filip
17.05.1963  Koharović Nebojša
17.05.1961  Katić Leo
17.05.1960  Sanader Ante
17.05.1960  Vlahušić Andro
17.05.1959  Miletić Edmond
17.05.1958  Antić Teodor
17.05.1949  Mateša Zlatko
17.05.1947  Gabrić Frane